HomeSense categoriaLa Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana amb més de 500...

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana amb més de 500 plantes a la Serra d’Amos

La Guàrdia Civil  ha desmantellat una plantació de marihuana composta per 564 plantes, de l’interior d’un habitatge del municipi de la Serra d’Almos, de la localitat de Tivissa, detenint a un matrimoni com a responsables d’aquesta plantació per la comissió d’un delicte de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de marihuana) i un altre de frau del fluid elèctric.

Amb motiu l’obertura de la piscina municipal en el municipi de la Serra d’Almos, alguns usuaris van alertar a la Guàrdia Civil de la forta olor a marihuana que es percebia en l’ambient, el qual podria procedir d’un dels domicilis pròxims a la instal·lació aquàtica. Després de tenir coneixement d’aquesta informació la Guàrdia Civil va establir nombrosos dispositius a fi de verificar aquesta informació per localitzar i desmantellar la plantació cannàbica i identificar al seu responsable.

Aquests dispositius van resultar positius, quan al costat de la piscina municipal va ser localitzada un habitatge amb diversos elements en el seu exterior, com a condicionadors i extractors d’aire utilitzats normalment en plantacions de cànnabis de tipus “indoor“, això unit a les mateixes labors operatives per l’apreciació de la forta olor a marihuana de l’habitatge, denotava que a l’interior de la mateixa podria existir una plantació cannàbica clandestina.

Una residència habitual d’un matrimoni establert al municipi, havien condicionat algunes estades per a albergar plantacions de marihuana, la planta superior com a assecador de la substància i el soterrani on se situava la plantació, d’aquesta manera el matrimoni podia tenir la plantació activa i en òptimes condicions de producció, detectant en nombroses ocasions com el citat matrimoni encarregava terra de cultiu d’un comerç d’una localitat pròxima i desfent-se de les restes de poda de les plantes en una finca de la seva propietat. Per aquest motiu durant el matí d’ahir es va establir un dispositiu policial per a explotar la informació extreta en la recerca, una vegada obtingut el corresponent l’ordre d’entrada i registre de l’Autoritat Judicial.

L’operatiu ha permès desmantellar una plantació tipus “Indoor” amb 564 plantes de marihuana, 2’3 quilos de cabdells de la mateixa substància, 1 pistola taser, 900 € i material per al cultiu i elaboració de la substància.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 82

Últimes notícies