Victòria Cid i Núria Puig quintes al mundial SUB-23 dels Estats Units

Van competir amb el quatre sense timoner de la selecció espanyola

per Redacció N.B.

Esports

Victòria Cid i Núria Puig quintes al mundial SUB-23 dels Estats Units
Victòria Cid i Núria Puig quintes al mundial SUB-23 dels Estats Units | cedida

El quatre sense timoner amb Victòria Cid i Núria Puig (CN Amposta), Esther Briz (CN Helios), i Aitzpea González (SDSantiagorrak), van finalitzar en cinquena posició del Campionat del Món sub-23 de rem, disputat al Parc Nathan entreSarasota i Brandenton a Florida (Estats Units).

L'embarcació de la selecció espanyola, va mantenir les seves opcions fins a pràcticament la meitat de la regata, però finalment la Gran Bretanya i Irlanda en la seva lluita per la medalla d'or,van imposar un fort ritme, i l'embarcació espanyola que havia superat els primers 1000 metres en tercera posició, va acabar cedint terreny, fins a entrar en cinquena plaça amb un temps de 6:45:15.

La medalla d'or va ser per a les britàniques amb un registre 6:34:21, superant en dura pugna a les irlandeses, que es van penjar la plata amb 6:35:68, sent el bronze per a Estats Units, 6:39:89, i la quarta posició per Canadà. 6:42:76. Després de les representants de la selecció espanyola, van entrar bastant més allunyades les de la Xina, 06:49:42.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article