HomeEsportsAida Bertran vencedora de la travessia d'Amposta

Aida Bertran vencedora de la travessia d’Amposta

Tan sols vuit dies després d’haver aconseguit la victòria en la Baixada del Renaixement, Aida Bertran es va imposar en la XXI Travessia d’Amposta-IV Memorial Manel Aixendri.  La representant del CN Granollers, va invertir un temps de 23:56, sense poder aconseguir el premi atorgat per batre el rècord de la prova, que segueix en poder de Cèsar Expresati, amb 18:54.

Les inclemències atmosfèriques, amb fortes ratxes de vent, van ser un tremend obstacle per als nedadors, i van provocar que les diferents proves fossin bastant lentes, arribant fins i tot a retardar l’inici de la competició. Com en les darreres edicions el recorregut va ser de 2000 metres amb sortida del 3r port esportiu d’Amposta, per creuar l’ample del riu Ebre i remuntar fins a arribar a l’antiga muralla del castell d’Amposta, passant per sota el Pont Penjant, donant la volta ja amb el corrent favorable, i seguint el Passeig Fluvial fins al 1r port.

Per als més petits es va reduir també com és costum als 500 metres. Després Aida Bertran, van entrar Jordi Corominas(CN Farnés), 24:10, primer participant masculí, seguit de Roger Mirabet (Independent), 25:01, i José Javier Munt (CNTarraco), 25:17, primer nedador de la demarcació . La segona i tercera de les nedadores femenines van ser, Helena Arenys (CN Amposta), 27:26, i Gemma Zapater (CN Tarraco), 30:03.

En la travessia curta, les primeres tres posicions van ser per a Marc Jordà (CN Amposta), 4; 22, seguit de Dylan Martin (CN Vinaròs), 04:44, i Escarlata Martin (CNCambrils), 05:16.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies