HomeCulturaSara Blanch torna a les Nits de Lírica de Tivissa, que inclou...

Sara Blanch torna a les Nits de Lírica de Tivissa, que inclou Puccini, Rossini i Donizetti al repertori

La lírica tornarà a ser la gran protagonista de les Nits a la Baranova de Tivissa, que durant els caps de setmana del mes d’agost omple de música i activitats culturals l’emblemàtica plaça, que compta amb unes vistes privilegiades sobre les comarques de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre i el Priorat.

Les Nits de Lírica seran els dies 2 i 4 d’agost i tornaran a comptar amb la presència de la soprano de la Serra d’Almos, Sara Blanch. Precisament el recital dels dies 2 i 4 d’agost inclou obres de Rossini, a més d’altres àries d’òperes de Donizetti, Barbieri o Puccini.

“És un concert de molta qualitat com és la línia i la filosofia d’este festival”, assegura el director escènic de les Nits a la Baranova, Joan Carles Blanch. Entre el repertori de les Nits de Lírica hi ha la interpretació de Com’è gentil de l’òpera Don Pasquale, de Donizetti obra que Blanch estrenarà a la tardor al teatre de la Maestranza de Sevilla on farà temporada interpretant el paper de la jove vídua Norina. En els dos concerts lírics de Tivissa, Blanch estarà acompanyada pel tenor David Alegret -gran especialista en el repertori rossinià- i amb l’acompanyament coral de The Beauty Fools i amb David Buforn al piano.

 Les entrades per a les Nits de Lírica es van posar a la venda el dilluns 22 d’abril i estos dos concerts lírics es faran a l’interior de l’església de Sant Jaume de Tivissa, que compta amb una magnífica acústica.

 

Música, cinema i lectures dramatitzades

Les nits a la Baranova continuaran el 9 d’agost amb la Nit Escènica, amb la lectura dramatitzada de part de l’obra Frankenstein soc jo a càrrec de Clàudia Cedó amb Enric Cambray i Júlia Truyol. En acabar hi haurà el concert de Paula Grande. 

El 17 d’agost tindrà lloc la Nit Cinematogràfica amb la projecció del curtmetratge Proyecto VIH, de Carla Simon i que va estar enregistrada en part a Tivissa durant el mes de setembre del 2018. La projecció comptarà amb la presència de la directora i alguns dels actors del curt. En acabar es projectarà l’òpera prima de Simon, la multipremiada Estiu 1993.

La sisena edició de les Nits a la Baranova clouran el 24 d’agost amb la Nit Musical. 
Totes les activitats de les Nits a la Baranova són gratuïtes, a excepció de les Nits de Lírica que tenen lloc dins de l’església de Sant Jaume i les entrades tenen un preu de 15 euros a platea i de 25 a platea preferent. 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

37 + = 39

Últimes notícies