HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona obre el termini per participar al XXVIII Premi...

La Diputació de Tarragona obre el termini per participar al XXVIII Premi Jordi Cartanyà

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha convocat la XXVIII edició del Premi Jordi Cartanyà, que reconeix la qualitat i originalitat de materials de promoció turística o campanya publicitària que hagin estat produïts o editats entre el setembre de l’any passat i el setembre de l’any actual. El premi s’atorga a dues categories: Litoral de la Costa Daurada o les terres de l’Ebre i Interior de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La dotació total és de 6.000 €, distribuïts a parts iguals entre les dues categories.

Poden ser beneficiaris dels premis les entitats locals, les persones jurídiques i les físiques. El jurat valorarà el material o campanya publicitària que sobresurti per un aspecte o característica concreta que el diferenciï dels altres materials presentats al concurs. Els guardons es lliuraran durant la Nit del Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona celebrarà al novembre.

Els candidats trobaran les bases completes i documentació per optar al premi a la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona: seuelectronica.dipta.cat

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 50

Últimes notícies