HomeCultura‘Històries a cabassos’, un conte per a apropar el patrimoni del Mas...

‘Històries a cabassos’, un conte per a apropar el patrimoni del Mas als infants

Bàrbara i Jaume, els personatges literaris creats per Núria Ibáñez, viuen una nova aventura al conte Històries a cabassos, un nou títol de la col·lecció El Montsià de Bàrbara i Jaume (Onada Edicions), que està dedicat a Mas de Barberans.

En esta nova història els dos protagonistes es desplacen al Mas en plena celebració del Racó dels Artesans per a aprendre a llatar de la mà de les dones i hòmens del poble que s’han dedicat tota la vida a este ofici. Hi comprovaran com amb fibres vegetals com les del margalló s’hi poden fer tota mena d’estris, des d’espardenyes i cistells fins a joguines. La visita al Museu de la Pauma i a les pintures rupestres complementen l’excursió que proposa el conte per a descobrir la riquesa patrimonial de la localitat.

La presentació del conte  es farà este pròxim dilluns 5 d’agost al Museu de la Pauma del Mas. La col·lecció El Montsià de Bàrbara i Jaume busca la difusió entre els lectors i lectores infantils de les tradicions, els costums, la parla, les festes o la història de la comarca del Montsià.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

23 + = 30

Últimes notícies