El segon Piromusical de l’Ebre, el gran atractiu de la Festa Major de Deltebre 2019

Enguany la pregonera de la Festa Major serà Imma Juan i Franch, alcaldessa de Deltebre entre els anys 2001 i 2006, i única batllessa de la història del municipi

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

cartell
cartell

Del 9 al 18 d’agost Deltebre celebrarà la seua Festa Major amb un ampli ventall d’activitats dirigides a tots els públics i que tindran, amb la segona edició del Piromusical de l’Ebre, un dels punts àlgids de la festa.

Durant estos darrers anys s’han incorporat novetats a la Festa Major, com són el cas de la baixada dels “AutosLocos”, el gran tobogan aquàtic i els correbars, que es mantindran en esta edició. A banda, evidentment, de les tradicionals nits de ball i espectacles taurins que es faran durant els diferents dies de la festa. L’alcalde, Lluís Soler, ha destacat “la consolidació de les novetats que hem anat introduint durant estos darrers anys i l’aposta per un esdeveniment de referència al territori com és el cas del Piromusical de l’Ebre”. A banda de les activitats ja esmentades, també es faran altres actes més tradicionals com són el cas de les diades de les Dones, la Gent Gran i els Quintos i Quintes, com també de la nit del teatre, el concurs de Tir al Plat, festes infantils, i els corresponents actes religiosos, culturals, esportius i de sector primari.

La nova regidora de Festes, Carme Franch, ha animat la ciutadania “a participar activament en els diferents actes que se celebraran durant tots els dies i a gaudir els dius festius amb la germanor i amb la bona convivència que caracteritza els veïns i veïnes de Deltebre”.

 

Imma juan, la pregonera

Enguany la pregonera de la Festa Major serà Imma Juan i Franch, alcaldessa de Deltebre entre els anys 2001 i 2006, i única batllessa de la història del municipi. Soler ha explicat que “és de relleu posar de manifest la importància del paper de les dones de Deltebre i del Delta en el desenvolupament del nostre municipi i territori”. De fet, Soler ha detallat que “l’exalcaldessa Imma Juan, atenent a les seues anteriors responsabilitats a l’Ajuntament de Deltebre, representa esta figura de contribució municipal i de normalització del rol de la dona a les institucions”. 

Igual com l’any passat, el Punt Lila seguirà estan present als esdeveniment festius de la Festa Major. De fet, enguany s’ha obert una borsa de col·laboradors i col·laboradores que ja compta amb una trentena de voluntaris i voluntàries que, conjuntament amb professionals de l’àmbit, donaran cobertura als diferents actes amb més presència de gent. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article