HomeEsportsPresentació del IX torneig Jordi Pitarque

Presentació del IX torneig Jordi Pitarque

L’AE Jordi Pitarque Ceprià va presentar la novena edició del Torneig Jordi Pitarque, que es jugarà els dies 7, 14 i 15 de setembre a l’estadi municipal de l’Ampolla i que comptarà amb la participació de 38 equips repartits entre la fase prèvia i la fase final.

En l’acte de presentació, van estar presents representants dels equips participants, l’Alcalde de l’Ampolla Francesc Arasa; el president de l’Associació Dani Pitarque; la representant territorial d’Esports de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny; el subdelegat de la FCF a les Terres de l’Ebre, Miquel Piñol, l’entrenador ampostí Josep Gombau i l’actual entrenador del FC Barcelona B femení, el deltebrenc Jordi Ventura, que va aprofitar per a fer el sorteig dels grups entre els equips participants.

En la fase prèvia competiran vint equips, dividits en sis grups de quatre cadascun, la major part conjunts tarragonins i de Castelló. En la fase final participaran equips destacats com el Vila-real, Nàstic, Reus, Alboraia, Espanyol, Damm, Girona, Saragossa, Llevant, Barça, Cornellà, València, Rapitenca i el CF l’Ampolla com equip amfitrió. A part d’aquests, ja confirmats i repartits entre els quatre grups que conformaran la fase final, accedirà també els sis primers classificats de la fase prèvia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 10

Últimes notícies