HomeEsportsNou èxit del torneig mediterrània de volei platja

Nou èxit del torneig mediterrània de volei platja

Ni la coincidència amb el Campionat de Catalunya de Volei Platja que es disputava el mateix cap de setmana a Torredembarra, va resultar un obstacle,perquè el XIV Torneig Mediterrània-In Memòriam Albert Orduña, pugues assolir un nou èxit de participació i ambient.

Durant tot el passat cap de setmana, la platja de les Avellanes de l’Ampolla, va acollir la competició en la qual van participar un total de 60 equips. Com en les passades edicions, no van faltar els regals, música, esmorzar, dinar i altres sorpreses preparades com sempre per part dels organitzadors del VoleiRoquetes i l’Ajuntament de Roquetes.

El dissabte es va disputar el campionat de 4×4 masculí i femení, amb premis en metàl·lic per als tres primers classificats de 450, 250 i 150 euros, en el que van prendre part un total de 24 equips. El campió de la competició masculina va ser l’equip Zutadores, format per jugadors de Barcelona, i en la femenina es va imposar “La Montse ès la capi”, també configurat per jugadores barcelonines.

Diumenge va ser el torn de la competició de 2×2, amb 36 parelles, que van demostrar un excel·lent nivell, alguns com els guanyadors, components  en diferents temporades de la selecció catalana. La victòria en la final masculina, va ser per a Pol Vilà i Eric Estalella de Barcelona, i en la femenina, van guanyar la parella Sol Guidarelli i Andrea Bové de Barcelona