HomeSocietatMonsenyor Jordi Bertomeu Farnós , designat com a portador de l'estendard Principal...

Monsenyor Jordi Bertomeu Farnós , designat com a portador de l’estendard Principal en la processó del Dia de la Cinta

Josep Maria Utgés, primer majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, ha designat a monsenyor Jordi Bertomeu Farnós, com a portador de l’estendard principal de la processó del Dia de la Cinta el pròxim 1 de setembre.

El tortosí Jordi Bertomeu, Oficial de la Secció Disciplinar de la Congregació per la doctrina de la Fe i capellà de La Santedat el Papa Francesc, ha designat per la seva part com a borlistes per acompanyar-lo durant el trajecte processional pels carrers de Tortosa a Cinta Cirac Ginesta i Robert Roda Aixendri.

L’arxiconfraria, fundada fa més de 400 anys durant l’etapa del bisbe Lluís Tena, manté intacta des del primer dia el seu fonament fundacional de fomentar el culte públic i la devoció a la Mare de Déu de la Cinta, escollida l’any 1863 per l’ajuntament com a patrona de la ciutat. Entre una de les accions més destacades del seu calendari d’activitats anuals està l’organització de la Processó el Dia de la Cinta, que acaba amb la sempre multitudinària i emotiva entrada de la Santa Relíquia a la Catedral Basílica de Tortosa.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies