HomeSense categoriaErcros redueix les emissions de gasos d'efecte hivernacle un 11%

Ercros redueix les emissions de gasos d’efecte hivernacle un 11%

Ercros ha reduït un 11% les emissions de gasos d’efecte hivernacle durant el 2018 i respecte a l’any anterior. Pel que fa a l’accidentabilitat, la freqüència general d’accidents propis, amb i sense baixa del personal, per cada milió d’hores treballades es va reduir un 34% entre 2017 i 2018. La companyia química va estalviar 1.647 tones de diòxid de carboni amb millores logístiques i operatives. Per exemple, es va reduir en 2,36 milions de quilòmetres el transport de sosa càustica. Ercros ha llogat tancs d’emmagatzematge als ports de Tarragona, Barcelona, Bilbao, Ferrol, Sevilla i Gènova, per apropar el producte als clients, i ha adaptat la planta d’electròlisi de Sabiñánigo per fabricar potassa i sosa, així s’autoproveeixen de sosa i no el transporten des de Vila-seca I.

Ercros també ha firmat un conveni voluntari (l’ECVM Charter), amb altres membres del Consell Europeu de Fabricants de Vinil. L’acord es comprometen a mesurar i controlar la producció, ús i eliminació de vinils (EDC, VCM i PVC) per reduir el seu impacte mediambiental. 

Pel que fa a l’accidentalitat, els centres de l’empresa de Flix, Cerdanyola i Aranjuez van recollir el premi Seguretat 2018 de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). S’atorga a les empreses de més de 50 treballadors que no van patir cap accident laboral entre el personal propi. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 16

Últimes notícies