HomeSense categoriaFestes d’Amposta: Melendi... i molt més!

Festes d’Amposta: Melendi… i molt més!

Durant deu dies, els ampostins i ampostines viuran les esperades festes majors. Tot i que enguany el cap de cartell el lidera el concert de Melendi, que ja porta més de 4.000 entrades venudes, l’Ajuntament ha preparat més d’un centenar d’activitats ben diferents perquè tothom puga gaudir d’estes dates tan especials. “Hi ha activitats per a totes les edats, tant per als més petits de casa com per als més grans”, detalla Ramon Bel, regidor de Festes. 

Una de les apostes d’enguany és oferir activitats, quasi una al dia, per a fer en família. Entre elles, Bel destaca el concert gratuït que oferirà El pot petit al parc dels Xiribecs el divendres 16 d’agost i explica que “la mateixa producció del grup està espantada per la quantitat de gent que es pot replegar, perquè estem parlant d’un espectacle infantil que pot acollir fins a 2.000, 3.000 o 4.000 persones, ja que és un acte molt festiu i potent i que creiem que funcionarà molt bé”. A més, la capital del Montsià intenta tenir unes festes més inclusives, així que ha incorporat un intèrpret de signes en alguns actes, així com cada dia, durant dos hores, les atraccions infantils no tindran ni llum ni so i hi haurà espais adaptats per a persones amb mobilitat reduïda o cadira de rodes. 
Però tampoc podem deixar de banda alguns dels actes típics de les festes majors com són la trobada de gegants, la trobada de grups de jota, el tradicional concurs nacional de vestits de paper, el correfoc organitzat per Lo minotaure d’Amposta que comptarà amb la participació de 8 colles de diables. Segons el regidor de Festes no podem oblidar “el concert de bandes, que és un dels actes tradicionals, però que, tant la Unió Filharmònica d’Amposta i la Banda de la Lira Ampostina, saben sorprendre’ns cada any”, i per a aquells que no puguen assistir personalment es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre. 

La Zona Jove serà gratuïta cada dia en excepció de la Festa de l’aigua, el Festival Remember Techno i la Nit Electrònica. També hi haurà orquestres de primera línia cada dia per a tots aquells que vulguen anar al ball, o múltiples actes taurins. 
Més de 130 activitats que valdrà la pena escollir i organitzar-se, ja que com bé diu Bel “no es pot arribar a tot”. Ampostins i ampostines, a xalar! Salut i bones festes! 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies