Actuació de la cantant Suu amb major programació a les Festes de Santa Llúcia al Perelló

L'Ajuntament amplia els dies d'esta tradicional festivitat del 14 al 16 d'agost

per Redacció C.C.

Terres de l'Ebre

Imatge promocional de la jove cantant barcelonina Suu
Imatge promocional de la jove cantant barcelonina Suu

El Perelló celebrarà una any més les tradicionals Festes de Santa Llúcia amb menjars populars, beguda, ball, activitats aquàtiques i molta diversió. Enguany l’Ajuntament, que torna a organitzar els actes, a més ha decidit ampliar les activitats fins al dia 16.

Com és habitual la festa començarà el dia 14 d’agost, a la platja de Santa Llúcia-Morro de Gos, amb el sopar popular, en un dels racons més encantadors de la costa ebrenca, on cadascú es porta el menjar i la beguda i sols cal llogar les taules i cadires. La vetllada en esta ocasió estarà  amenitzada  per l’orquestra Aquarium i dj’s Cris fins a la matinada, en la qual acostumen a participar un miler de persones.

L’endemà dia 15 d’agost, durant el dia hi ha diferents activitats familiars programades, com la festa de l’escuma, animació infantil, musclada popular amenitzada per la xaranga, i com a cloenda, hi haurà  focs d’artifici vora el mar.

Enguany la festa tindrà la seua continuïtat el divendres dia 16, amb inflables aquàtics a la platja al migdia, i a la tarda un “sunset”, de cinc hores a la platja. El dissabte tindrà lloc al peu de platja el vermut musical, a la tarda als Bufadors, un lloc idíl·lic entre pins i molta ombra davant de la platja, continuant amb el mercat de comerços locals, on al passeig de Santa Llúcia hi haurà tots els establiments locals i també restauració, on la gent podra berenar i sopar, i a la nit un dels plats forts de la festa amb l’actuació de Suu a la platja, que farà el primer concert a les Terres de l’Ebre, i, com la resta d’activitats, serà gratuït. Una bona oportunitat de veure en directe la jove cantant, una de les últimes revelacions de la música catalana, que està tenint molt d’èxit en les seues actuacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article