HomeCulturaCirc, màgia, musicals, zombis i princeses que se salven soles són algunes...

Circ, màgia, musicals, zombis i princeses que se salven soles són algunes de les noves propostes de teatre d’Ulldecona

El grup escènic Ull de Teatre d’Ulldecona ha presentat la nova programació teatral per a la temporada 2019-2020. Circ, màgia, musicals, zombis i princeses que no necessiten prínceps per a salvar-se són només algunes de les propostes d’esta setzena temporada de ‘Dissabtes de Teatre’ que oferix la Xarxa d’Ulldecona. Estos 10 espectacles s’escenificaran al Teatre Orfeó Montsià del municipi entre el 21 de setembre del 2019 i el 2 de maig del 2020.

L’estrena de la temporada es farà de la mà de Déja Vu, una obra dirigida pel mediàtic Mag Lari que transporta en una aventura on es barreja màgia i il·lusió, present i passat, allò que és possible i impossible i que acabarà resolent-se com una il·lusió. La tradicional història d’un nen que no volia créixer i els nens perduts del país Mai Més –Peter Pan– també sortiran en escena en esta edició a càrrec de l’Eixample Teatre de Barcelona. La productora barcelonina ZAM (Zona Alta Musicales) amb 17 actors i actrius recrearan en format musical La princesa Anastàsia, una noia que, convençuda pel parell de farsants Ivan i Boris viatjarà a París per a fer creure a l’emperadriu Maria Fiódorovna Románova que és la seua neta. 

A Ningú és un zombi! és la història d’un zombi de deu anys de Polònia que arriba a una escola catalana i que per les seues diferències físiques és rebutjat i perseguit per alguns dels seus companys. El rerefons d’esta obra de teatre serà tractar l’assetjament escolar i com, al final, l’amistat no entén ni de diferències socials o culturals, així com de vius o morts. L’obra Lila, una princesa diferent pretén trencar amb la literatura infantil tradicional, ja que la Lila no necessitarà cap príncep que la salve, sinó que serà ella mateixa qui es rescatarà i sortirà de la torre, i esquivarà així l’antiquada Llei romàntica ancestral.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 6 i els 14 euros, segons de l’espectacle. A partir del 15 d’agost ja podran comprar-se les localitats al web www.ulldeteatre.org, i també es podran aconseguir el dia de la funció a les taquilles del teatre.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies