HomeSense categoriaQuatre dies de música, moda i gastronomia sobre rodes al festival Food&Fasion...

Quatre dies de música, moda i gastronomia sobre rodes al festival Food&Fasion 2019 a la Ràpita

Una nova edició del Food&Fashion (F&F) de la Ràpita, el festival que barreja moda, música i gastronomia, arriba al Sant Carles Marina del 22 al 25 d’agost. Esta quarta edició, que s’allarga un dia més de l’habitual, amplia el ventall d’activitats musicals, gastronòmiques i de moda amb la previsió de rebre 10.000 visites al llarg dels quatre dies d’activitat.

La música continua sent l’eix principal del festival. Les bandes i músics consolidats com Pepet i Marieta i Joan Rovira, però també les bandes emergents que agafen força al territori En&Ton i Sukre, seran els encarregats d’amenitzar els vespres del festival. Però a banda dels concerts, la quarta edició del F&F comptarà també amb l’actuació de la monologuista Jèssika Rojano i l’espectacle de màgia del mag Xavi Medina, a més d’incorporar-se un segon escenari, en una nova zona chill out, per on passaran diversos djs. Cuina tailandesa, japonesa, mexicana o argentina, opcions veggie o sense gluten, així com restaurants i bars locals seran les ofertes gastronòmiques que es veuran entre el gran nombre de cuines sobre rodes que s’establiran al llarg de l’esplanada de Sant Carles Marina. Al menjar i la música s’hi suma la moda. I és que un any més, la quarta edició de F&F comptarà amb la presència d’expositors vinguts d’arreu del país com del municipi rapitenc. També hi haurà un gran espai amb activitats i animació per als infants, que convertirà el festival en un esdeveniment ideal per a gaudir en família. 
L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, considera el Food&Fashion com un festival consolidat i de referència a les Terres de l’Ebre i, fins i tot, a la província, i agraïx “la predisposició i l’empenta de totes les parts que s’esforcen per a situar la Ràpita en la planificació dels festivals d’estius més populars”. 

Les entrades, que tenen un preu de 3 euros el dia, ja estan disponibles  als establiments rapitencs Lo Xicago, Justo Brunet i Natàlia Guart, així com en línia a Ebreticket. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

69 + = 71

Últimes notícies