Ecologistes convoquen dissabte una concentració a Tortosa contra el macroescorxador de Binéfar

Han convocat una concentració a les 19 h este dissabte a Tortosa, a la vora del riu a l’altura del Museu.

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

Ecologistes convoquen dissabte una concentració a Tortosa contra el macroescorxador de Binéfar
Ecologistes convoquen dissabte una concentració a Tortosa contra el macroescorxador de Binéfar | cartell

El dissabte 24 d’agost se celebra a nombroses ciutats d’Espanya una manifestació conjunta i unificada per a mostrar el rebuig davant la imminent obertura del macroescorxador a Binéfar.

Està a punt d’entrar en funcionament el que serà l’escorxador més gran d’Europa i és per això que moltes persones de diferents ciutats s’unixen en una protesta per a posar fi a este model de negoci que consideren cruel, innecessari, insà i insostenible. El col·lectiu animalista Terres de l’Ebre s’ha afegit al moviment i ha convocat una concentració a les 19 h este dissabte a Tortosa, a la vora del riu a l’altura del Museu.

El col·lectiu apunta que “15 milions dels impostos de tota la ciutadania son invertits en l’assassinat de més de 30.000 porcs al dia.” Unes morts que diuen que a qui més beneficia és a la indústria basada en el consum “d’uns cossos mutilats”. A més, també creuen que això “no tan sols atempta contra el dret a la vida d’un ésser conscient i capaç de sentir, sinó que posa en perill la salut de les persones i del medi ambient”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article