HomeEsportsL’estadi municipal Josep Otero acollirà de nou el Torneig Mariano Toha amb...

L’estadi municipal Josep Otero acollirà de nou el Torneig Mariano Toha amb un pronòstic incert

Torna fidel a la cita l’històric Trofeu Mariano Toha, que recorda la memòria del que fou jugador del CD Tortosa. L’estadi municipal Josep Otero serà l’escenari este diumenge 25 d’agost de la quaranta-sisena edició d’un dels tornejos més emblemàtics dels que es disputen a les 
Terres de l’Ebre.

 L’edició d’enguany presenta un cartell com en les darreres edicions amb quatre equips ebrencs: CD el Perelló, CD Tortosa, CF Amposta i l’amfitrió i organitzador del torneig, la UE Remolins-Bítem. 

Un dels principals al·licients serà el retorn al torneig del CD el Perelló, que esta temporada competirà a la Segona Catalana, després del brillant ascens aconseguit. Com és habitual, la primera de les dos semifinals tindrà lloc a partir de les 18 hores i enfrontarà el Tortosa i el Perelló, dos conjunts que enguany es veuran les cares a la Segona Catalana. L’equip tortosí, fix en la majoria d’edicions, intentarà incrementar el seu dilatat palmarès, que acumula un total de 10 victòries, i és actualment l’equip que més vegades ha aixecat el trofeu com a campió. La darrera ocasió va ser el 2016, quan es va imposar en la final al Remolins-Bítem. Serà la primera vegada que el CD Tortosa i el CD el Perelló es veuran les cares al Mariano Toha. Els perellonencs tornen a jugar el torneig després de molt de temps i d’haver conquerit el títol en l’edició del 1977, tot i no guanyar cap dels dos partits, ja que en semifinals es van imposar per 4-3 en la tanda de penals, i també des del punt fatídic, van superar 5-4 en la final al Remolins, en finalitzar el partit amb empat a un gol. 

El segon finalista sortirà de l’eliminatòria que enfrontarà el Remolins-Bítem i Amposta, que va perdre la final en la passada edició davant la Rapitenca, i buscarà el que seria el seu quart títol. La seua última victòria es va produir el 2010, quan va superar en la final l’Espanyol B, en una tanda llarguíssima de 23 penals.

La UE Remolins-Bítem sortirà a donar la sorpresa i poder estar present a la final que es disputarà a les 20 hores. en cas de produir-se la victòria del Perelló i Remolins-Bítem seria el segon precedent en la final del torneig, la primera si juguen els perellonencs i l’Amposta, i la més repetida seria la que enfrontaria el conjunt tortosí i ampostí, que han estat protagonistes del partit de la final en tres ocasions, la primera en juvenils, amb un balanç de dos victòries del CD Tortosa i una del CF Amposta.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 36

Últimes notícies