HomeEsportsEl CP Flix renuncia a l’equip sènior

El CP Flix renuncia a l’equip sènior

Només tres temporades s’ha mantingut el sènior del CP Flix després de la seua tornada a la competició federada. El 2016 la junta directiva presidida per Roberto Torres va iniciar un nou projecte a Segona Catalana, amb una plantilla confeccionada per jugadors sorgits del planter .
Una combinació entre veterans i jóvens dirigits per Marc Revenga i Xavier Caparrós, que com el president havien format part com a jugadors de l’equip en la seua etapa daurada, a la dècada dels 90, possiblement irrepetible, en convertir-se en un dels referents de l’hoquei sobre patins estatal, després del seu ascens a la Divisió d’Honor en la temporada 1989/90, i en dos ocasions va finalitzar en quarta posició de la lliga. Fins i tot en tres temporades va arribar a les semifinals de la Copa de la CERS.

En estes tres temporades després de la seua tornada, el CP Flix s’havia consolidat entre els equips destacats de la Segona Catalana, i va disputar la promoció d’ascens a Primera Catalana a la temporada 2016/17, on va caure derrotat pel Martinenc.

Quan semblava assegurada la continuïtat, la junta directiva del club ha difós una nota informativa, dirigida sobretot als seus aficionats i socis, on justifica la decisió de no continuar amb l’equip sènior: “després de molts dies de valoracions, converses entre jugadors i equip directiu hem pensat que era la millor decisió”, i afegia: “no ens ha quedat una altra alternativa, les baixes de dos jugadors importants han deixat molt reduïda una plantilla que ja estava escassa d’efectius per a afrontar amb garanties la temporada 2019/20, ara seguirem treballant en la formació de jugadors per a garantir la continuïtat, i tornar a tindre sènior en el futur”. Després de la renúncia del CP Flix, l’Amposta es queda com a únic referent de les Terres de l’Ebre en la competició sènior federada.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 70

Últimes notícies