HomeSense categoriaEls hotels i habitatges d’ús turístic de la Ràpita, ocupats un 90%...

Els hotels i habitatges d’ús turístic de la Ràpita, ocupats un 90% el mes d’agost

Este mes d’agost porta a la Ràpita una ocupació del 90% als llits disponibles en hotels i als habitatges d’ús turístic. És el pic més alt d’un turisme que a poc a poc es desestacionalitza i va realitzant estades més escampades al llarg de l’any, però també d’una durada més curta, com a tendència general.

En total, el municipi té uns 2.000 llits en hotels i habitatges d’ús turístic, pràcticament distribuïts al 50%. Esta xifra no és el volum total de visitants que rep la Ràpita pel que fa a població flotant, ja que caldria sumar-hi les estades en segones residències, que fan que l’ocupació durant l’estiu siga molt més gran, especialment els caps de setmana. En tot cas, les places d’hotel i habitatges turístics s’apropen a la plena ocupació amb un 90%, que suposa un total de 1.800 llits ocupats, i que fan d’este agost el mes amb més afluència de tot l’any, per damunt del juliol, quan l’ocupació s’ha situat al voltant del 75% , segons el sondeig entre els empresaris del sector recollit per Turisme la Ràpita i per l’Estació Nàutica. També s’ha detectat que la gent fracciona les seues vacances: es fan més estades durant l’any però d’una durada més curta.

Jordi López, tècnic de l’Estació Nàutica, manifesta que “detectem que els sis mesos que concentraven tradicionalment el 80% de visitants estan passant a ser vuit mesos, de manera que a poc a poc s’està aconseguint la desestacionalització”, que afegix, que les estades són més curtes perquè “es repartixen durant l’any, i especialment a la primavera i a la tardor són cada veda més els que ens visiten, dos èpoques de l’any en què el delta de l’Ebre resulta més especialment interessant”. Turisme i l’Estació Nàutica estan comprovant que l’oferta relacionada amb les activitats nàutiques va creixent i té una gran acceptació. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 16

Últimes notícies