HomeSense categoriaJordi Segarra i Miquel Segarra estrenen dos espais radiofònics a Imagina Ràdio

Jordi Segarra i Miquel Segarra estrenen dos espais radiofònics a Imagina Ràdio

Amb la programació de la nova temporada 2019-2020 que Imagina Ràdio encetarà el proper dilluns 2 de setembre figuren els dos nous programes de la graella radiofònica: Salut i bons aliments i Pare, fill i esperit sant. 

 

SALUT I BONS ALIMENTS és un espai de divulgació nutricional – presentat i dirigit pel metge Jordi Segarra, màster en nutrició per la UOC- que s’emetrà dos dies a la setmana: dissabtes a les 13 h i els diumenges a les 15.45 h. Este espai d’alimentació també tindrà cabuda, encara que en un format més reduït (càpsula de 5 minuts) dintre del programa De bon matí els dilluns i els dimecres.

 

PARE, FILL i ESPERIT SANT és un programa en clau d’humor celestial presentat i dirigit per Jordi Segarra i Miquel Segarra. Durant 30 minuts els presentadors entrevistaran de manera agosarada l’invitat de la setmana a la vegada que li proposaran algunes juguesques. Este espai radiofònic a mode de concurs busca trobar l’homenot o la donota de les Terres de l’Ebre. L’espai s’emetrà els dissabtes a les 20 h i es repetirà els diumenges a les 23 h.

Ambdós programes s’inclouran setmanalment al portal www.imaginaradio.com

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 17

Últimes notícies