El cardenal Juan José Omella, arquebisbe de Barcelona, entre els predicadors de la Novena a la Cinta

Es tracta del període de nou dies de veneració a la patrona de Tortosa, el primer dels quals coincideix amb la missa estacional del primer de setembre

per Redacció N.B.

Tortosa

El cardenal Juan José Omella, arquebisbe de Barcelona, entre els predicadors de la Novena a la Cinta
El cardenal Juan José Omella, arquebisbe de Barcelona, entre els predicadors de la Novena a la Cinta | cedida

El cardenal Juan José Omella, arquebisbe de Barcelona, serà enguany un dels predicadors de la Novena a la Mare de Déu de la Cinta.

Es tracta del període de nou dies de veneració a la patrona de Tortosa, el primer dels quals coincideix amb la missa estacional del primer de setembre, i on cada dia hi ha una oració específica i un sermó a càrrec de diferents predicadors.

El cardenal Omella ho farà el dissabte 7 de setembre. L'últim dia, el diumenge 8 de setembre, la predica anirà a càrrec del bisbe de Tortosa, Enrique Benavent. Abans predicaran Jordi Bertomeu, oficial de la Secció Disciplinar de la Congregació per la Doctrina de la Fe i capellà de Sa Santedat, que ho farà el dilluns 2 de setembre,Lluis Arin, vicari general de la diòcesi de Tortosa el dimarts dia 3, Carlos Garcia, rector de la parròquia de Sant Bartolomé de Benicarló el dimecres 4 de setembre, Víctor Manuel Cardona, ecònom del Bisbat i rector de la parròquia de Campredó el dijous 5, i Josep Lluís Serrano, oficial de la Secretaria d'Estat Secció 1ª. D'Afers Generals de l'Església i capellà de Sa Santedat farà la predicació del divendres 6 de setembre.

La novena és una activitat més  de les festes religioses que coordina i organitza la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta del 28 d’agost al 9 de setembre en honor a la patrona de la ciutat de Tortosa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article