El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza unes jornades per a convertir l’Ebre en una destinació cicloturística potent

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc el pròxim 4 de setembre, a l’espai Ebre Terra de Deltebre

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

imatge d'arxiu
imatge d'arxiu

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha programat unes jornades de cicloturisme amb l’objectiu d’ajudar a la reflexió dels gestors privats i públics del Baix Ebre en el desenvolupament del cicloturisme.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc el pròxim 4 de setembre, a l’espai Ebre Terra de Deltebre, on s’abordaran els elements clau per a la creació i la comercialització del producte cicloturístic. Hi intervindran: Jesús Monleón de l’empresa Hardacho, especialista en activitats a la natura al voltant de la Via Verde Ojos Negros; Jaume Rué, de l’empresa Cycling Costa Daurada i Anna Sans, directora de Trek and Ride, empresa receptiva de vacances a peu i en bicicleta.

El 18 de setembre es farà una altra sessió dedicada a la cooperació público-privada, així es presentaran projectes de cooperació entre actors turístics i gestors del territori. Finalment, el 2 d’octubre s’abordarà la necessitat d’impulsar itineraris de gran recorregut com a clau d’èxit per tal de posicionar-se en els mercats internacionals. 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article