HomeSense categoriaL’escola d’art oferix un nou cicle formatiu en Modelisme i matriceria ceràmica

L’escola d’art oferix un nou cicle formatiu en Modelisme i matriceria ceràmica

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa enceta un nou curs este setembre amb l’ampliació de la seua oferta formativa a nivell d’especialització i professionalització. El centre impartirà més d’una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d’art, cultura i conservació, a més del Cicle de Formació de Grau Superior (CFGS) de Modelisme i matriceria ceràmica, impulsat enguany conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb perfil per a la indústria alimentària. Este cicle, únic a Catalunya en esta especialitat, és de titularitat del Departament d’Educació, encara obrirà un l’últim període d’inscripció del 2 al 6 de setembre per a la prova d’accés específica que tindrà lloc l’1 d’octubre.

Els dies 5 i 6 de setembre l’escola celebrarà unes jornades de portes obertes, en horari d’11 h a 20 h, per tal de donar a conèixer a la ciutadania les seues instal·lacions i l’oferta formativa.
Enguany, el centre obre portes a la formació contínua de dilluns a divendres de les 8 del matí a les 8 del vespre i també oferirà cursos i tallers puntualment els dissabtes. L’activitat formativa s’iniciarà el 18 de setembre amb més d’una desena de cursos monogràfics de ceràmica, procediments pictòrics i gravat, dibuix per a còmic, iniciació al dibuix artístic i restauració, entre d’altres. També oferirà formacions especialitzades i impartides per professionals externs en fotografia, ceràmica, cultura, art, disseny i restauració.

La matrícula per a assistir a estes propostes formatives es podrà realitzar a partir del 9 de setembre al mateix centre. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies