HomeSense categoriaMés d’una trentena d’activitats ompliran la Ràpita de cultura durant el mes...

Més d’una trentena d’activitats ompliran la Ràpita de cultura durant el mes de setembre

Este setembre la Ràpita viurà  un mes farcit d’activitats culturals: art, cinema, concerts, conferències, exposicions, festivals, literatura i teatre són algunes de les temàtiques de les trenta-tres activitats que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat. Així doncs, a partir del 2 de setembre s’encetaran les Jornades Culturals amb la inauguració de l’exposició Aloma, de Mercè Rodoreda i clouran el 6 d’octubre amb la mostra d’artesania a l’Església Nova.

La primera quinzena de setembre es concentrarà el gruix d’activitats, amb el Festival d’Arts Sonores i Visuals Eufònic (del 5 al 8 de setembre), el Festival Internacional de Guitarra (30 d’agost al 8 de setembre) o el Concert per la Ràpita que oferix l’Agrupació Musical Rapitenca i les corals del poble el 10 de setembre, dates que coincidixen amb les Festes del Barri (del 6 a l’11). Però també hi haurà la cercavila de la banda de Tambors i Cornetes, l‘espectacle Koiné -integrat dins del cicle Ebre, Música i Patrimoni que organitza el Museu Terres de l’Ebre-, o un espectacle de dansa a càrrec del rapitenc Àlex Escrihuela. La Revista Ràpita celebra el seu 60è aniversari i, per això, s’han organitzat un cicle de conferències en el qual col·laboraran responsables i col·laboradors històrics i actuals de la publicació.

La companyia Xip Xap retorna amb el seu espectacle Dones de matrícula 2 i seguiran les rutes teatrals sobre els inicis de la Ràpita. Èrika Ferraté, regidora de Cultura, diu que en estes Jornades s’ha intentat representar el màxim d’expressions culturals i cobrir els gustos diversos de tothom. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies