Més d’una trentena d’activitats ompliran la Ràpita de cultura durant el mes de setembre

La companyia Xip Xap retorna amb el seu espectacle Dones de matrícula 2

per Redacció N.B.

Terres de l'Ebre

imatge d'arxiu
imatge d'arxiu | cedida

Este setembre la Ràpita viurà  un mes farcit d’activitats culturals: art, cinema, concerts, conferències, exposicions, festivals, literatura i teatre són algunes de les temàtiques de les trenta-tres activitats que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat. Així doncs, a partir del 2 de setembre s’encetaran les Jornades Culturals amb la inauguració de l’exposició Aloma, de Mercè Rodoreda i clouran el 6 d’octubre amb la mostra d’artesania a l’Església Nova.

La primera quinzena de setembre es concentrarà el gruix d’activitats, amb el Festival d’Arts Sonores i Visuals Eufònic (del 5 al 8 de setembre), el Festival Internacional de Guitarra (30 d’agost al 8 de setembre) o el Concert per la Ràpita que oferix l’Agrupació Musical Rapitenca i les corals del poble el 10 de setembre, dates que coincidixen amb les Festes del Barri (del 6 a l’11). Però també hi haurà la cercavila de la banda de Tambors i Cornetes, l‘espectacle Koiné -integrat dins del cicle Ebre, Música i Patrimoni que organitza el Museu Terres de l’Ebre-, o un espectacle de dansa a càrrec del rapitenc Àlex Escrihuela. La Revista Ràpita celebra el seu 60è aniversari i, per això, s’han organitzat un cicle de conferències en el qual col·laboraran responsables i col·laboradors històrics i actuals de la publicació.

La companyia Xip Xap retorna amb el seu espectacle Dones de matrícula 2 i seguiran les rutes teatrals sobre els inicis de la Ràpita. Èrika Ferraté, regidora de Cultura, diu que en estes Jornades s’ha intentat representar el màxim d’expressions culturals i cobrir els gustos diversos de tothom. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article