La verema solidària arriba a la Terra Alta amb el celler Herència Altés

El preu de totes les activitats és de 38 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Alba Futur,

per Andreu Prunera

Terres de l'Ebre

El celler Herència Altés acollirà la verema solidària el 7 de setembre.
El celler Herència Altés acollirà la verema solidària el 7 de setembre. | cedida

La Verema Solidària arriba per primer cop a la Terra Alta el proper 7 de setembre. Serà de la mà del celler Herència Altés, de Gandesa, amb l’organització d’un dia complet d’activitats per a recaptar fons per a ajudar les persones amb risc d’exclusió social.
Cada any són diversos els cellers d’arreu de Catalunya que organitzen activitats relacionades amb la verema solidària. Enguany, el primer celler a organitzar-hi actes serà Herència Altés amb un dia on es podrà participar en una verema acompanyada a partir de les 16.30 h, tot seguit hi haurà una degustació gastronòmica i un tast de vins i a la nit tindrà lloc un sopar solidari que inclourà un concert d’Èric Vinaixa i una festa remember.

El preu de totes les activitats és de 38 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Alba Futur, que treballa per la inserció laboral de les persones amb discapacitat en l’àmbit rural, i l’Associació Quilòmetre Zero, encarregada d’acompanyar jóvens tutelats i extutelats per a la seua emancipació.

A banda del celler Herència Altés, també organitzaran activitats de verema solidària el celler Scala Dei, al Priorat (el 14 de setembre), el celler Xic’s cal Borrech del Pallars Jussà (el 22 de setembre) i l’Heretat Mascorrubí de l’Alt Camp (el 6 d’octubre).

La verema solidària és una iniciativa que va nàixer fa tres anys i on participen diferents cellers
d’arreu de Catalunya per a recaptar fons per als més necessitats. La campanya d’enguany es tancarà la primavera vinent, quan es presentaran els vins que s’elaboraran amb la verema solidària d’enguany

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article