HomeEsportsEl nou Handbol Amposta, en marxa

El nou Handbol Amposta, en marxa

Amb un partit d’entrenament amb la plantilla del juvenil, el sènior del Club Handbol Amposta, que una temporada més competirà a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol, va començar el passat 18 d’agost les sessions de preparació de pretemporada, dirigides pel nou tècnic Aleksandr Sasa Jovic, que ha arribat procedent del CH Perelló, per a substituir Mateu Castellà, entrenador de l’equip en les últimes temporades. La plantilla del primer equip estarà configurada en la seua totalitat per jugadores ebrenques, ja que hi ha hagut la baixa d’Erika Graciani de Puerto Rico, l’argentina Joana Lacoi i Zulema Asensio.

A la plantilla s’han produït sis incorporacions, Marina Gasca i Laura Subirats, del CH Ascó, i el retorn de Jessica Bertomeu (CH Perelló), Cristina Tortajada (CH Ascó); i Joana Rieres i Judit Tortajada, que després de la seua experiència al CH Castelló de la Divisió d’Honor, en la passada temporada van estar a les files del Puchi d’Eivissa. Es mantenen a la plantilla Marta Gálvez, Sara Alonso, Georgina Vila, Paula Ripoll, Andrea Haro, Laia Hernández, Gemma Gálvez i Noelia Lazaro, i tindran el complement de les juvenils que poden tenir la seua opció durant la temporada.

El primer assaig de l’equip serà a Saragossa el proper 31 d’agost, on s’enfrontaran al Dominicos, en un desplaçament on també competiran les juvenils. L’equip debutarà davant els seus aficionats el 7 de setembre amb la disputa de la tercera edició del Torneig Emma Garcia Curto, en record de la qual va ser jugadora de l’equip juvenil. En esta edició torna a canviar de format, amb un enfrontament del juvenil femení amb l’Onda castellonenc, i del sènior davant el Sant Quirze, un dels principals favorits del grup on estaran les ampostines.
Serà un bon test i l’última prova abans de començar la temporada oficial el 14 de setembre a la pista del Mislata valencià.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 89

Últimes notícies