HomeEsportsUna caiguda deixa a Marc Alcoba sense puntuar al circuit d'Albacete

Una caiguda deixa a Marc Alcoba sense puntuar al circuit d’Albacete

Una caiguda a falta de dos voltes va deixar a Marc Alcoba (SP 57 Ait Racing Team), sense opció de puntuar, marxant de buit del Circuit d’Albacete, on es va disputar la cinquena cursa del Campionat d’Espanya de Cetelem Superbike, amb presència de 200 pilots de 27 diferents nacionalitats.

A la categoria Supersport es va imposar Hector Garzó (Easyrace Team), que va prendre el comandament des de l’inici de la cursa, i a poc a poc, es va anar distanciant dels seus més directes rivals, per guanyar i tornar a l’ESBK per la porta gran. Òscar Gutiérrez (Andotrans Team Torrentó), va acabar segon i segueix en possessió de la Placa de Líder Peris. Miquel Pons (H43 Team Nobby Talasu-Blumaq), va ocupar la tercera plaça del podi, amb quarta de David Sanchis (Maxigass pit-Line Racing).

Tot i no haver pogut puntuar al circuit manxec, Marc Alcoba segueix en les primeres posicions de la classificació general. El pilot d’Alcanar, manté la tercera plaça amb un total 76 punts, ara més amenaçat per Joan Uviña (Motos i Max-Hospitality Motobox), que és quart amb 69. Òscar Gutierrez consolida encara més el seu liderat, sumant 124 punts, mentre Miquel Pons segueix segon amb 97.