HomeSense categoriaArranquen les Jornades de Cicloturisme 2019 amb un total de 40 participants

Arranquen les Jornades de Cicloturisme 2019 amb un total de 40 participants

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha inaugurat aquest matí les Jornades de Cicloturisme 2019 que organitza el Consell, a través del projecte Baix Ebre Avant, amb l’objectiu d’ajudar a la reflexió als gestors públics i privats perquè es desenvolupe el cicloturisme. “Una de les prioritats del govern comarcal és fomentar l’ocupació i potenciar la creació de llocs de treball que siguen respectuosos amb el medi ambient. I en aquest sentit, el cicloturisme és una activitat que combina les dues vessants”, ha manifestat Faura. També ha assistit a la primera de les sessions d’aquestes jornades el vicepresident del Consell Comarcal, Ivan Garcia.

Un total de 40 inscrits han participat en la jornada d’avui, que s’ha dut a terme a EbreTerra-Centre d’Inspiració Turística, on s’han analitzat els mecanismes necessaris per a la creació de producte i la seua comercialització, elements clau per introduir-se a nous segments i mercats. Hi han participat experts en la creació de producte com Anna Sans, directora de Trek and Ride, agència especialitzada en cicloturisme que treballa amb públic estranger a través d’operadors i que comercialitza una ruta cicloturística a la Via Verda. “Oferim una ruta entre Alcanyís i l’Ampolla, una ruta força desconeguda encara pels operadors. Cal que les administracions s’impliquen per donar a conèixer el potencial d’aquest territori”, ha dit Sans.

També han participat en la jornada altres experts com Jesús Monleón, de l’empresa Hardacho, especialista en activitats a la natura al voltant de la Via Verda Ojos Negros i Jaume Rué, de l’empresa Cycling Costa Daurada amb seu a Cambrils.

 La pròxima sessió de les Jornades de Cicloturisme tindrà lloc el 18 de setembre. “L’objectiu d’aquestes sessions és fomentar la cooperació público-privada, que és imprescindible perquè el sector es desenvolupe i es creen llocs de treball al sector turístic”, ha assenyalat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre. Faura també ha avançat que ben aviat es licitarà el projecte d’execució d’obra per tal de condicionar com a via verda un tram de 7,2 quilòmetres de l’antic traçat del Carrilet.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies