HomeEsportsAleix Garcia jugarà esta temporada al Royal Excel Mouscron

Aleix Garcia jugarà esta temporada al Royal Excel Mouscron

Aleix Garcia afronta una nova experiència amb l’aventura del belga, després de la cessió al Royal Excelsior Mouscron, de la Primera Divisió de Bèlgica.

El migcampista d’Ulldecona de 22 anys, fins i tot en contracte amb el Manchester City, va començar la pretemporada amb el club anglès, participant en la gira asiàtica, i entrenant a les ordres de Pep Guardiola. El primer partit oficial de lliga, ho va disputar amb el filial, i finalment la junta directiva d’acord amb el cos tècnic, han decidit la seva cessió al Royal Excel Mouscron, que disputades sis jornades en la màxima categoria del futbol belga, ocupa la quarta posició amb 11 punts, els mateixos que el Bruixes i KV Mechelen, que ocupen la segona i tercera plaça, a un punt del líder Standard de Lieja.

En les dues últimes temporades, Aleix Garcia va estar cedit al CF Girona a la Primera Divisió, i en la passada va disputar 34 partits oficials entre Lliga i Copa, 13 més que l’anterior.

El Royal Excelsion Mouscron, va ser fundat l’any 1964, creant-fruit d’una fusió entre dos clubs de la ciutat de Mouscron, i disputa els seus partits com a local a l’Stade Li Canonnier amb capacitat per a 11.300 espectadors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 4

Últimes notícies