HomeEsportsEl Programa "Tots els gols" d'Imagina Ràdio arrenca el diumenge 8 de...

El Programa “Tots els gols” d’Imagina Ràdio arrenca el diumenge 8 de setembre una nova temporada i amb algunes novetats

En aquesta catorzena edició, el programa esportiu líder al territori incorporarà nous espais i col·laboradors però viurà el seu principal canvi a la conducció del programa.

El periodista Jordi Gaya es converteix en el nou presentador de Tots els gols; un espai radiofònic de 4 hores on cada diumenge s’informa minut a minut de tots els resultats dels equips ebrencs, des de primera fins a quarta catalana, connectant en directe amb cada camp del territori.
Gaya (Tortosa, 1995) ha passat pel canal Teledeporte de TVE i per la redacció d’esports del diari El País. A casa nostra ha treballat per als micròfons de Ràdio Ebre Cadena Ser i actualment se’l pot escoltar a Esports Cope Catalunya.

Aquesta temporada, com no podia ser d’una altra manera, l’equip de Tots els gols també comptarà novament amb dues persones clau per al funcionament del programa com són Xavi Salvadó a la direcció i Richi Muñoz a la producció. Més enllà de la resta de seccions relacionades amb el futbol i l’esport ebrencs i de les connexions en directe amb els terrenys de joc del territori, on el programa i tindrà destinats col·laboradors, Tots els gols també farà un seguiment dels resultats de la lliga espanyola i dels partits més destacats del futbol internacional.

Com ja venia sent habitual, el programa s’emetrà cada diumenge a ImaginaRàdio de 16:00h a 20:00h i es podrà escoltar, des de les Terres de l’Ebre, pel dial 103.9 FM i, des de qualsevol
punt, a través de la pàgina web de l’emissora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 33

Últimes notícies