HomeEsportsLa Cursa de Jesús amb canvis

La Cursa de Jesús amb canvis

La Running Sèries Terres de l’Ebre arriba a l’octava cita del calendari, amb la disputa este dissabte d’una nova edició de la Cursa de 5 i 10 k, de Jesús, organitzada per l’associació Jesús es Mou. Este any com a novetat s’incorpora una marxa de 5 km apta per a tothom amb l’objectiu d’apropar l’esport a totes les edats, sense ànima competitiva. La cursa té enguany un canvi de format i de recorregut, amb sortida a les 19.30 hores les curses i 10 minuts després la marxa, des del pavelló municipal de Jesús.

El preu de la inscripció es de 14 euros, i es podrà fer en línia, fins a les 23:59 hores d’este divendres. A les 21:30 se servirà sopar a tots els participants, que inclou un plat combinat més beguda, a les 22:15 tindrà lloc el lliurament de trofeus i distincions, i a les 23:00 hores començarà el concert i la festa. 

Seguint amb l’esperit solidari pel qual es va formar esta associació, enguany la intenció, amb els beneficis que la cursa genere, farà una aportació econòmica a Càritas Diocesana de Jesús. És per això que s’han engegat dos iniciatives per tal de recaptar fons a tal efecte.  Per una banda, s’està duent a terme per part dels membres de l’associació la venda de números per a entrar en un sorteig d’un viatge.

 D’altra banda, després de la cursa es farà una festa solidària al nou pavelló de Jesús, amb la celebració de dos concerts per part dels Gitanets i el paiet Mauri i Elma i, posteriorment, festa amb discjòqueis Dj Sisco Paredes i Dj Dani Fernandez. Al mateix pavelló hi haurà habilitada una bústia solidària per a poder fer l’aportació econòmica destinada íntegrament a Càritas Diocesana de Jesús. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies