El Torneig Jordi Pitarque viurà la seua 9a edició

Sis equips es classificaran per a la fase final del dia 14

per Redacció

Edició Paper Setmanari l'Ebre

El Torneig Jordi Pitarque viurà la seua 9a edició
El Torneig Jordi Pitarque viurà la seua 9a edició | cedida

Vint-i-quatre equips competiran este pròxim dissabte dia 7 per aconseguir una de les sis places per a disputar la fase final de la 9a edició del torneig de futbol base aleví Jordi Pitarque Ceprià, que viurà la fase prèvia durant tot el dia a les instal·lacions esportives municipals de l’Ampolla.
Els vint-i-quatre equips participants de la fase prèvia es dividiran en sis grups, amb quatre equips a cadascun d’ells, i el primer classificat de cada grup aconseguirà accedir a la fase final, que es jugarà la setmana pròxima.

En la jornada d’este dissabte, que s’iniciarà a les 9 h i s’allargarà fins a les 20 h, han quedat enquadrats al grup A l’Amposta, l’Ametlla de Mar, Primer Toque i la Canonja. Al grup B competiran Santa Bàrbara, Jesús Catalònia, la Bordeta i Camarles. Al C ho faran Sant Cugat, Cambrils, Ebre Escola i Castelló, mentre que al D hi seran el Tortosa, Benicarló, Tecnifutbol i Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. El grup E estarà format per Escola Valls, Vinaròs, Aldeana i Ascó i el grup F per la Floresta, Jesús i Maria, Sant Pau Apòstol i EF Delta de l’Ebre.

A la fase final prevista per al pròxim dia 14 hi participaran equips de primer nivell com el Vila-real, Nàstic, Reus, Alboraya, Espanyol, Damm, Girona, Saragossa, Llevant, Rapitenca, Barça, Cornellà, València i l’equip amfitrió, el CF l’Ampolla, que acull
el torneig organitzat per l’Associació Esportiva Jordi Pitarque
Ceprià.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article