HomeEsportsEstrena de l’Handbol Amposta amb el III Memorial Emma Garcia Curto

Estrena de l’Handbol Amposta amb el III Memorial Emma Garcia Curto

El CH Amposta estrena la temporada davant el seu públic dissabte a partir de les 17 hores, al Pavelló Municipal d’Amposta, amb la disputa del III Torneig d’Handbol Femení en memòria d’Emma Garcia Curto, amb els equips invitats del juvenil femení de l’Handbol Onda, que disputarà la final contra el juvenil amfitrió, i a partir de les 19 h  el plat fort, amb l’enfrontament entre el CH Amposta i l’Handbol Sant Quirze, actual campió del grup C de Divisió d’Honor Plata femení, que va disputar la final per a pujar a 1a divisió Liga Guerreras Iberdrola, davant La Salud de Tenerife, i es queda a les portes d’estar a l’elit de l’handbol estatal. Un bon test abans de començar la competició oficial davant el Mislata de València.

Abans els dos equips ampostins van disputar les primeres confrontacions amistoses, a la població aragonesa de Villamayor de Gállego. Les juvenils van perdre amb el Dominicos Zaragoza per 23-18, i moltes de les seues integrants van formar part del sènior, que va viatjar amb moltes baixes per motius laborals.

El sènior va superar l’AD  Jota Balonmano amb solvència per 25-14. Van jugar, Marta Gàlvez i Noèlia Lazaro a la porteria, Andrea Haro (1), Georgina Vila (8), Jessica Bertomeu (3), Paula Ripoll (2), Mireia Ferré (1), Alexandra Sáez (1), Rut Pagà (2), Noa Royo (2), Maria Bertomeu i Gemma Gàlvez (5).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 44

Últimes notícies