HomeSense categoriaRapitenca - Tortosa, el plat fort de la jornada

Rapitenca – Tortosa, el plat fort de la jornada

Tortosa i Rapitenca, dos dels conjunts històrics del futbol de les Terres de l’Ebre es veuran les cares en la primera jornada del campionat de Segona Catalana, que com el de Primera i Tercera arrenquen este cap de setmana. Els deu equips ebrencs que esta temporada competiran a la Segona Catalana iniciaran el campionat dissabte amb protagonisme a quatre dels cinc partits previstos per al primer dels dos dies de jornada.

El Camarles serà l’encarregat d’encetar la competició visitant el camp de la Pobla de Mafumet B (16h), mentre que a les 17 h hi ha previst l’Ulldecona – Bonavista. El mateix dissabte però a partir de les 19 h es jugaran el Cambrils Unió – Amposta i el Roda de Berà – Perelló.

Diumenge en jornada matinal serà el torn per al Móra la Nova, que es desplaça al camp de la Canonja, mentre que ja en horari de tarda es jugarà la Sénia – Riudoms a partir de les 17 h. Mitja hora més tard serà el torn del primer dels dos partits de rivalitat d’esta jornada, l’Ampolla – Gandesa, mentre que a partir de les 20 h es viurà el sempre apassionant partit de rivalitat entre Tortosa i Rapitenca, dos dels principals candidats a lluitar per l’ascens de categoria a Primera Catalana, categoria on enguany l’Ascó serà l’únic representant de les Terres de l’Ebre. El renovat conjunt de Jordi Font iniciarà el campionat dissabte a partir de les 20 h desplaçant-se al camp de l’Almacelles.

Pel que fa a la Tercera Catalana, la jornada s’encetarà també dissabte amb quatre partits previstos, els primers els debuts de dos equips que s’estrenen a la categoria, l’Ebre Escola que rebrà el Jesús i Maria, i l’Amposta B, que jugarà a casa davant l’Aldeana, tots dos a partir de les 17 hores.

A les 17.30 h es jugarà el Roquetenc – Flix i a les 19 h la Rapitenca B – Arnes.
Per a diumenge restaran encara cinc partits més. El primer el duel de rivalitat entre el Sant Jaume i la Cava, fixat per a iniciar-se a les 16.30 h. El seguirà el Corbera d’Ebre – Godall només quinze minuts més tard, que s’iniciarà poc abans de disputar-se un altre dels partits destacats de la jornada a la categoria, el Jesús Catalònia – Remolins-Bítem, previst per a les 17.30 h. També a les 17.30 h es jugarà l’interessant Batea – Olímpic Móra d’Ebre, mentre que l’enfrontament entre l’Ametlla de Mar i el Santa Bàrbara, previst per a les 18.30 h tancarà la primera jornada. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 85

Últimes notícies