HomeSense categoriaLa campanya Rebrotem encara la seua recta final amb més de 101.000...

La campanya Rebrotem encara la seua recta final amb més de 101.000 euros recaptats a favor dels afectats per l’incendi

La campanya de recollida de donatius Rebrotem encara la seua recta final. De moment, s’han recaptat ja més de 101.000 euros, que es destinaran a fer front als desperfectes que agricultors i ramaders van patir a causa de l’incendi del passat mes de juny.

A través de la pàgina web http://rebrotem.cat , qualsevol particular pot dur a terme un donatiu. Segons la quantitat aportada, a canvi es poden rebre obsequis com ampolles d’oli solidari, samarretes o fins i tot un taller de jota. El donatiu mínim és de deu euros i gran part de l’aportació és automàticament bonificada en la propera declaració de la renda.

A la quantitat que es rep de les donacions s’hi sumarà després la recaptació que s’obtinga amb altres donatius d’empreses i administracions i també d’altres campanyes solidàres engegades per entitats i institucions en solidaritat amb els afectats pel foc que va assolar la Ribera d’Ebre el passat mes de juny.

El proper 28 de setembre també hi ha previst dur a terme un certamen artístic a Flix, sota el nom Cendrart, amb l’objectiu de recaptar nous fons i conscienciar la població sobre els efectes que va tenir el foc.

Properament l’entitat s’organitzarà per tal de distribuir els fons que s’hagen recaptat al final i que aniran a parar íntegrament als damnificats pel foc que va calcinar prop de 5.000 hectàrees, quatre municipis de la Ribera d’Ebre, un de les Garrigues i dos del Baix Segrià.

 

Ribera music festival

El pavelló firal de Móra la Nova va acollir el passat cap de setmana el Ribera Music Festival, una festa amb l’actuació de diversos DJs vinguts de la comarca i de fora amb l’objectiu de recaptar fons pels damnificats per l’incendi de la Ribera d’Ebre. L’esdeveniment va estar organitzat pel PSC i les Joventuts Socialistes de Catalunya, hi van assistir més de 500 persones i van recaptar 1.452 euros, que es destinaran als afectats per l’incendi. 

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies