HomeEsportsXavi Jornet i Rebeca Leaper s'imposen en l'Emburgada Bike Reace

Xavi Jornet i Rebeca Leaper s’imposen en l’Emburgada Bike Reace

Més de dos-cents bikers van participar el passat diumenge en la “IV Emburgada Bike Race del Perelló”, prova puntuable del circuit de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2019, organitzada pel Club Ciclista Perelló, que va tornar a ser tot un èxit. La cursa va constar de dos circuits: un de llarg de 40km i 1100m de desnivell positiu i un de curt de 30km i 750m de desnivell positiu.

Al finalitzar, es va fer el sorteig del “Pes de la teva Bici en Mel”.

En el circuit llarg la victoria va ser per a Xavi Jornet (Fàbregues CCCS), amb un temps de 2:01:11, seguit d’Oriol Gómez (Independent), 2:02:03 i José Juan Marrasé (Fàbregues CCCS), 2:05:23. La primera classificada femenina va ser Rebeca Leaper (Independent) 2:42:32, amb segon i tercer lloc respectivament de Cinta Bedòs (Orbikes) 3:05:04, i Núria Rodriguez (Fabregues CCCS), 3:05:20. Els tres primers classificats locals, van ser del Club Ciclista Perelló, Juric Gimenez, 2:18:33), Gerard Descàrrega, 2:19:45, Enric Margalef, 2:48:12.

En el Circuit Curt es va imposar Domingo Castejón (CC MaikBike Vinaròs) 1:33:30, per davant de Cesar Boix Roig (CC MaikBike Vinaròs) 1:37:53), i Arnau Bargalló (Apunt Dolomiti Cycling Team), 1:38:39. Les tres primeres classificades femenines van ser per este ordre, Barbara López (Orbikes), 2:03:29; Angels Benaiges (Orbikes), 2:09:58, i Diana Garcia (Fàbregues CCCS) 2:12:05. Els primers locals van ser els components del Club Ciclista Perelló, David Margalef, 1:41:21; Valentí Cano, 1:58:04 i Josep Maria Marti, 2:11:00, i en fèmines, Anna Margalef Pallares (Club Ciclista Perelló) 2:25:53, Trish Mellor (PC Ribera d’Ebre), 2:41:06. En E-Bike Pedro Alejandro Ferré (Independent), 2:02:03.