HomeEsportsEl tortosí Andreu Camps s'incorpora al tribunal internacional del TAS

El tortosí Andreu Camps s’incorpora al tribunal internacional del TAS

El tortosí Andreu Camps, secretari general de la Reial Federació Espanyola de Futbol, i uns dels homes de més confiança del president Luis Rubiales, s’incorpora a l’equip del prestigiós tribunal d’arbitratge suís, en què també estarà Kepa Larumbe, exassessor jurídic de la RFEF amb Àngel Maria Villar. Amb aquestes dues incorporacions, Espanya comptarà amb un total de set representants al TAS (Tribunal d’Arbitratge Suís), prestigiós organisme internacional, on es dirimeix, darrera instància mundial on es dirimeixen tots els conflictes de l’esport, començant pel futbol.
Andreu Camps, advocat especialitzat en dret esportiu, ha estat ja membre del Tribunal d’Arbitratge Esportiu espanyol a més de la seva tasca docent a l’Institut Nacional d’Educació Física a Lleida i la Universitat de Lleida, convertint-se en la mà dreta executòria a la Ciutat del Futbol.
Andreu Camps, advocat especialitzat en dret esportiu, ha estat ja membre del Tribunal d’Arbitratge Esportiu espanyol a més la seva tasca docent a l’Institut Nacional d’Educació Física a Lleida i la Universitat de Lleida. La seva funció amb la resta de representants, serà actuar com a àrbitre en tots els litigis que acabin al TAS, relatius a futbol on no estiguin implicats clubs espanyols.
Els restants cinc membres espanyols que ja formaven part del TAS són José María Creu (director general del Sevilla); Carlos del Campo (Adjunt a la presidència de la Lliga); Pedro Tomàs (President del Comitè d’Apel·lació de la UEFA) i els advocats Jose Juan Pinto i José Manuel Maza.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 49

Últimes notícies