HomeEsportsAndreu Pérez Campos, quint a l'europeu SUB-21 de Taekwondo

Andreu Pérez Campos, quint a l’europeu SUB-21 de Taekwondo

Andreu Pérez Campos, va finalitzar en un meritori quint lloc al Campionat d’Europa sub-21 de taekwondo, que va tindre com a escenari la ciutat sueca d’Helsingbor, on el TDK Amposta va aportar dos representants a la selecció espanyola. L’esportista del club ampostí, va començar la competició en la categoria de menys de 87 quilos amb bon peu, vencent amb solvència 24-3, al bielorús, Hieb Afanesyeu a la primera ronda, superant en la segona l’eslovè Partik Divkovic, en un emocionant duel per 20-19. En quarts de final va perdre per 4-12, davant el  noruec Milos Pilipovic, que va ser medalla de plata després de perdre la final  amb Andrei Garbar de Ucraïna.

Cheyenne Brito, en la categoria de menys de 57 quilos, no puc superar l’escull que va representar el seu enfrontament en el debut davant la russa Biga Dimitrieva Bahkanskaya per 34-14, un rival que posteriorment es va penjar la medalla de plata, perdent la final amb la letona Jolata Tarvida.

Cheyenne Brito arribava amb un ampli bagatge internacional, després d’obtenir la medalla d’or al Mundial cadet del 2017, i aquesta temporada la medalla de plata a l’Open de Bulgària i el bronze en l’Open de Bèlgica. Andreu Pérez Camps, és l’actual campió sub-23 d’Espanya, i havia aconseguit l’or a l’Europeu per clubs celebrat a Marina d’Or, a l’Open de França, plata a l’Open de Bèlgica i l’Open d’Espanya i bronze en el Multieuropean Championship celebrat a Bulgària.