HomeSense categoriaEl polp i l’arròs protagonistes gastronòmics en una vintena de restaurants de...

El polp i l’arròs protagonistes gastronòmics en una vintena de restaurants de la Ràpita

Les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs arriben a les 28 edicions, que es consoliden com les més longeves del calendari gastronòmic rapitenc. Entre el 14 de setembre i el 6 d’octubre, 18 restaurants de la població oferiran menús basats en estos dos productes. Són dos establiments més que l’edició anterior: una mostra del bon moment del sector de la restauració i de la qualitat creixent de la cuina de la Ràpita.

Per l’alcalde de la Ràpita i regidor de turisme, Josep Caparrós, “això significa que la restauració està molt motivada i implicada amb la promoció del nostre municipi”. Caparrós va presentar la vintena de menús que s’oferiran a l’Espai Gastronòmic del Mercat Municipal. “Tothom identifica la Ràpita amb bona gastronomia, i d’això és del que van estes jornades”, va afegit Caparrós.

La presentació va comptar també amb la participació del secretari de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de la Ràpita, Joan Balagué, i dels cuiners i responsables dels restaurants Casa Vella, Òscar Comes, i Juanito Platja, Natàlia Samper. L’acte també ha servit per  a mostrar alguns dels plats que es podran degustar de la mà dels seus cuiners i cuineres.
Les Jornades del Polp i de l’Arròs coincidixen amb la temporada de la sega de l’arròs al delta de l’Ebre i amb les festes de la sega que s’organitzen als municipis deltaics. També coincidix amb la finalització de la veda biològica de la flota pesquera d’arrossegament, garantint l’abastiment de polp als restaurants del municipi.

Pels restauradors de la Ràpita, les Jornades del Polp i l’Arròs són una nova oportunitat per a seguir pujant el llistó gastronòmic, però sobretot per a allargar la temporada turística, que tot just ha acabat la seua campanya d’estiu fa una setmana. “Al setembre a la Ràpita no s’acaba la temporada. Comencem el mes amb unes jornades gastronòmiques perquè a la Ràpita estem oberts els 365 dies de l’any”, va recordar, Josep Caparrós.

A més dels restaurants Casa Vella i el Juanito Platja, s’han sumat a les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs els restaurants Can Vicent, Piscolabis Gastrobar Les Delícies, Albert Guzmán, Miami Can Pons, Marieta Taperia, Cal Manú, Ventall Freddy, Restaurant Taperia TT, Numma, Arrosseria Llansola, Titos, Can Batiste, El Caliu, Mar y Luz, Varadero i Casa Ramón Marinés.

El preu dels menús oscil·len entre els 30 i els 45 euros, i inclouen aperitius, entrants, plat principal, postres i un maridatge de vins de la D.O. Terra Alta. Els restauradors han demanat que aquelles persones interessades facen reserva prèvia per a poder garantir la  correcta preparació del polp. Aprofitant les Jornades Gastronòmiques del Polp i de l’Arròs, l’Estació Nàutica ha elaborat unes escapades Gastro-Natura, per a complementar l’oferta gastronòmica i oferir un servei integral per al nostre visitant.

Els packs inclouen allotjament, menú i una activitat amb preus variables en funció del menú, l’allotjament i l’activitat que es vulga practicar

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 39

Últimes notícies