HomeEsportsMoto Club Tortosa organitza el memorial Jordi Rovira a Jesús

Moto Club Tortosa organitza el memorial Jordi Rovira a Jesús

Després de l’èxit obtingut en la prova inaugural del Mas de Barberans, torna la competició el Campionat Provincial de Tarragona Terres de l’Ebre de Mototerra, iniciativa del Moto Club Tortosa amb col·laboració amb altres clubs ebrencs, i avalat per la Federació Catalana de Motociclisme.

La segona prova organitzat pel Moto Club Tortosa serà el Mototerra Memorial Jordi Rovira, que es disputarà el 14 de setembre, es disputarà en un circuit dissenyat expressament i situat al costat de les instal·lacions de Jesussport. Els entrenaments començaran a les 11:00 i finalitzaran a les 13:00 hores, i a partir de les 16:00, es disputaran les carreres en les categories clàssiques, MX 50, MX 65, MX 85 i Open.

El preu de la inscripció anticipada, era fins al dijous de 25 euros. Les inscripcions fins al dia de la prova s’hauran d’efectuar mitjançant la Federació Catalana de Motociclismo.

La cursa constarà de 3 mànegues de cada categoria, més una de repesca i la final en la categoria Open. Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria i per al primer de la categoria Open de més de 40 anys.

Tots els pilots disposaran de vestidors i dutxes ubicades a les instal·lacions de Jesussport, on també hi podran dinar a un preu especial. Durant la cursa es farà una rifa amb sorteig d’obsequis gentilesa de: Fàbregues, NZGASS i Carnisseria Montero & Grau.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies