HomeSense categoriaEl cinquè TEDxYouth d’Amposta arriba este dissabte en la seua versió més...

El cinquè TEDxYouth d’Amposta arriba este dissabte en la seua versió més responsable amb el medi ambient

El programa que pretén sacsejar  i fer reflexionar les ments del jovent ebrenc, el TEDxYotuh d’Amposta, arriba este dissabte 14 de setembre a l’auditori de la Unió Filharmònica. Esta edició comptarà amb set ponents que oferiran xarrades de temàtica diversa, com l’emprenedoria i l’astronomia, i explicaran les seues experiències. 

Des de l’organització asseguren sentir-se més poderosos que mai i d’aquí que el lema d’esta edició siga ‘Power’ (poder). El poder de decisió que tenen els jóvens vol prendre rellevància en esta edició que pretén ser “la més sostenible i respectuosa amb el medi ambient de totes, davant la situació d’emergència climàtica que vivim”, segons Toni Rodríguez, un dels membres de l’organització. Però a més, enguany, l’equip que organitza el TEDxYouth d’Amposta s’ha triplicat, i ara són un total de 12 jóvens, per a sumar forces i, segons explica Rodríguez, “dixar que les generacions més jóvens vagen agafant poder de decisió i organització en este esdeveniment i els que som més grans quedar cada cop més al marge”.   

Així doncs, este dissabte 14 de setembre l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta acollirà les set ponències de 18 minuts que pretenen revolucionar el jovent ebrenc, que al seu torn, podrà interactuar amb els ponents i preguntar tot allò que desitgen. Com a novetat i seguint la línia de responsabilitzar els jóvens amb el canvi climàtic, l’organització presentarà un decàleg d’accions diàries que pots fer per a reduir l’impacte ambiental.  

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 49 = 55

Últimes notícies