El Handbol Amposta perd a València en l'estrena de la divisió d'honor de plata

Les pèrdues de pilota van condemnar a un conjunt ampostí mancat de rodatge

per Redacció

Esports

El Handbol Amposta perd a València en l'estrena de la divisió d'honor de plata
El Handbol Amposta perd a València en l'estrena de la divisió d'honor de plata | cedida

L'Amposta no va poder estrenar el seu caseller de punts en l'inici de la Divisió d'Honor de Plata, sortint derrotat per 27-20 de la Canaleta de València davant el Mislata.

El partit va començar de forma molt positiva per l'Amposta, aconseguint aviat una renda de tres gols. Tan sols va ser un miratge, les locals van prémer en defensa, propiciant bastants perdudes de pilotes del conjunt ampostí, que en moltes ocasions van acabar en contraatacs de les locals.

 

  • Grup USA Mislata: Santos, Bonache, Gómez (4), Peiró (1), Prosper, Morella (1), Bermudo, Elena Martinez (8), Peinado, Estela (1), Braco, Ramirez (4), Requena, Muñoz (4), Rubira (3) y Yugueros (1).
  • CH Amposta Lagrama: Marta Gálvez i Llàtzer, Ripoll, Vila (1), Haro, Rieres (5), Gemma Gálvez (5), Cristina Tortajada, Bertomeu (4), Judit Tortajada (2), Gasca, Subirats, Laia Hernández (3), Royo, Sáez.
  • Àrbitres: Adrian Aroca i Vlad Virgil, van excloure per part local a Braco, Bermudo, Yugueros i Rubira i per les visitants a Bertomeu, Gemma Gálvez, Gasca i Laia Hernández.
  • Parcials: 0-3, 4-3, 5-3, 6-6, 10-7, 14-10, descans, 17-12, 20-12, 24-14, 26-16, 27-17, 27- 20.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article