HomeCulturaXeic! explora noves sonoritats en el nou disc i tanca una etapa...

Xeic! explora noves sonoritats en el nou disc i tanca una etapa d’onze anys

Renovació a tots els nivells. Així es pot definir la nova etapa que ha obert Xeic!, el grup de la Ribera d’Ebre que traurà nou disc esta pròxima tardor.

Els Xeic! han deixat enrere el seu estil reivindicatiu i festiu que l’ha caracteritzat fins ara i s’ha obert a nous estils i sonoritats. Amb este canvi d’estil els Xeic! deixen enrere una etapa d’onze anys i sis discos i s’obren a nous horitzons de futur. “A natros ens encanta el canvi que hem fet. Ha sigut una revolució interna, d’estil, de sonoritat, de composicions, canvi de discogràfica… Ara tenim aquelles papallones a l’estómac de veure com ho rebrà la gent”, ha assegurat Joan Farnós, guitarrista del grup, en declaracions a Imagina Ràdio.

El grup ha defensat que “necessitava” fer este canvi, ja que sentien que en els darrers anys estaven patint un cert estancament dins de la trajectòria sempre ascendent del grup, des que va aparèixer l’any 2008.

 

Amfibis, el nou senzill

Com a primer tast del nou disc, a finals d’agost es va estrenar el primer senzill, Amfibis, que ja està disponible a totes les plataformes musicals. El nou disc veurà la llum a la tardor, comptarà amb dotze cançons i portarà per títol Delta. De fet, els Xeic! volen així simbolitzar que la seua trajectòria, com si es tractés d’un riu, ha arribat al final d’un llarg recorregut i que ara s’obre a un nou horitzó, el mar, i havent solidificat totes les experiències en forma d’un delta.

Els Xeic! fa dos anys que treballen amb este canvi i amb el nou disc. El grup també estrena discogràfica (Picap), productor i imatge. “Estem com un xiquet en sabates noves. Són onze anys de Xeic! sense moure’ns d’un estil molt marcat i ara la gent es trobarà un nou Xeic!”, ha insistit Farnós.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 40

Últimes notícies