HomeSocietatTivenys prepara 10 dies d’ambient i gresca per a celebrar la Festa...

Tivenys prepara 10 dies d’ambient i gresca per a celebrar la Festa Major en honor a Sant Miquel

Tivenys celebra del 20 al 30 de setembre la seua Festa Major en  honor al patró Sant Miquel. Seran 10 dies amb molt d’ambient i actes programats per a gent de totes les edats. Com és tradicional destaquen els més simbòlics, com la ballada de jotes de les pubilles i els hereus, les carrosses, l’ofrena de flors i fruits al patró, la proclamació dels hereus i les pubilles.

El primer acte serà divendres a la Carpa jove de les Piscines Municipals, amb la desfilada de vestits de nuvis i núvies, per a continuar dissabte amb la motorada, el pregó, enguany a càrrec de Yolanda Ferré Ramos, professora al CEIP la Pineda i presentació de pubilles i hereus. Durant la setmana se celebraran diferents activitats esportives com futbol i la cursa popular, concurs de pesca, gimcana, les proves de penyes a la piscina, també de gastronòmiques, destacant el dia de la paella, correbars, baldanada i concurs d’allioli i el tradicional sopar al carrer.

Els més petits tindran les seues activitats com l’espectacle d’animació infantil a càrrec de Turuleta Band, i les persones de més edat, també tindran actes dintre la programació amb la seua festa homenatge, i tampoc faltaran com en les últimes edicions les nits de ball, amb actuació d’orquestres de reconegut prestigi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies