Calvet reclama "menys fotos" i "més pressupostos" a Ábalos després de la visita a la variant de Vandellòs

El ministre va lamentar el retard en la posada en servei de la variant entre Tarragona i Vandellòs

per Redacció ACN

Terres de l'Ebre

Pla mitjà del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.
Pla mitjà del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. | Gerard Artigas

 El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha reclamat "menys fotos" i "més pressupostos" al ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, després que aquest dimarts visités les obres de La Sagrera -però evités concretar els terminis de la seva finalització i només afirmés s'aniria complint "per fases"-, i a la variant de Vandellòs del corredor mediterrani, que en aquest cas sí va comentar que la previsió és que entraria en funcionament a finals del 2020. "Veurem, en tot cas una foto més. La variant està acabada però no està en servei", ha lamentat el conseller, que ha qualificat la infraestructura de "molt important" per la reordenació que suposarà a les vies ferroviàries a les Terres de l'Ebre.

En relació a les obres de La Sagrera, el conseller ha assegurat que des de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat es continuarà "tenint l'exigència i el rigor respecte el compliment de projectes i calendaris". "Només d'aquesta manera aconseguirem que aquest projecte sigui una realitat", ha afegit el conseller de Territori, que ha reiterat que el dèficit és "inacceptable".

El conseller ha fet aquestes declaracions en la compareixença posterior a la comissió bilateral entre la Generalitat i l'Ajuntament de Terrassa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article