El periodista Joan Josep Carot, nou director d’Ebredigital.cat

El diari digital amplia així la seua redacció integrada per Jesús Ferrando

per Ebredigital

Terres de l'Ebre

Captura de pantalla de la web d'Ebredigital
Captura de pantalla de la web d'Ebredigital | Ebredigital

El periodista Joan Josep Carot (Tortosa, 1964) s’ha incorporat aquesta setmana com a director d’ Ebredigital.cat, el diari digital més antic de les Terres de l’Ebre (1997), i posicionat a dia d’avui com el més visitat del territori. Ebredigital.cat ha passat de les 60.000 pàgines vistes al desembre de 2018, a les més de 500.000 registrades el passat mes de juny, segons dades de l’OJD (Oficina de Justificació de la Difusió). 

El periodista -que els últims quatre anys ha estat el responsable de la Difusió Corporativa del Consell Comarcal del Baix Ebre-, s’ocuparà també de l’estratègia digital de la redacció multimèdia (compartida per Ebredigital.cat, i per la televisió local Canal Terres de l’Ebre), amb unes xarxes socials també en constant creixement (36.000 seguidors, com es pot consultar a https://ebredigital.cat/audiencies/). 

El diari digital amplia així la seua redacció integrada per Jesús Ferrando (l’artífex del recent creixement experimentat), amb coordinació amb la desena de redactors de la televisió local vinculada, i serà reforçat en l’apartat community mànager. 

Joan Josep Carot, periodista de llarga trajectòria i experiència, ha estat delegat del Diari de Tarragona a les Terres de l’Ebre (1996-2011), i director d’ Onda Cero a Tortosa (1998-1995). 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article