HomeEsportsTriomf del Controlpack a Terrassa

Triomf del Controlpack a Terrassa

El Controlpack va ser protagonista destacat de la modalitat de ciclisme en els Corporate Games, competició esportiva amb la participació d’empreses de tot el món.

La cursa ciclista va tenir un recorregut de 65 quilòmetres, per un circuit de 2.100 metres, al qual es van donar un total de 20 voltes. Els components del Controlpack van controlar sempre la carrera. Un grup de vuit ciclistes es va avançar en el tram final a la resta, amb presència de quatre representants de l’equip senienc.

En l’esprint es va imposar Santiago Isaac Cadavid amb 1:02:53, seguit en segon lloc pel seu company del Controlpack, Borja Alberola, i el tercer va ser Anastasio Ibáñez (Circontrol). En quarta i quinta posicions van entrar Javier Montaner i Arnau Solé. Per equips, el triomf va ser per a la Controlpack, per davant de Mossos, Mediapro, FCC, Ajuntament de Terrassa, Star’s Gym, Global Approach i Circontrol.