Conveni entre la Fundació Mercè Pla i l’Associació Trastorn de l’espectre autista

El proper pas serà crear una Comissió de treball amb membres de les dues entitats

per Redacció

Terres de l'Ebre

Conveni entre la Fundació Mercè Pla i l’Associació Trastorn de l’espectre autista
Conveni entre la Fundació Mercè Pla i l’Associació Trastorn de l’espectre autista | Fundació Mercè Pla

L’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre (ATEATE), integrada per famílies que volen donar resposta a les necessitats dels seus fills, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Mercè Pla, que vetlla per l’atenció social de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència, mitjançant la defensa dels seus drets.

El conveni establix un nexe d’unió entre les dues associacions, per a dur a terme activitats de suport i acompanyament a les famílies, amb fills i filles, tutelats i tutelades, diagnosticades de TEA, ateses en els serveis que gestiona la Fundació, o bé que hi siguen derivades per a rebre’n orientació. El proper pas serà crear una Comissió de treball amb membres de les dues entitats per a poder començar a treballar amb les diferents activitats que s’hi portaran a terme.

El conveni ha estat signat per Àngel Chavarri Margelí, president de l’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre i per Santiago Codinachs i Riera, president de la Fundació privada Mercè Pla.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article