HomeCulturaLa Xarxa celebra 20 anys de teatre a Amposta amb sis obres...

La Xarxa celebra 20 anys de teatre a Amposta amb sis obres de renom per a tots els públics

La Xarxa Amposta complix esta temporada 20 anys programant teatre infantil i juvenil a la capital del Montsià. “Durant aquests 20 anys hem portat més d’un centenar d’espectacles i amb això podem dir que hem creat cultura i hem despertat l’esperit crític entre els més joves”, apunta un dels membres de la Fundació Pere Ferré.

Este any, La Xarxa Amposta ha estat reconeguda també amb la vicepresidència de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, càrrec que ha assumit Anna Palacios, i que, segons Ferré, és un impuls per a seguir treballant des de l’entitat local. D’altra banda, el grup també s’encarregarà este any de la programació de teatre escolar i programarà una obra de teatre per a cada cicle educatiu a les escoles de primària.

La temporada de teatre s’inaugurarà el 28 de setembre amb l’obra Tom Sawyer, detectiu, de la companyia Lazzigag Teatre. Este dia també s’aprofitarà per a celebrar l’aniversari de La Xarxa Amposta. El cicle de teatre familiar presenta un total de sis obres, entre les quals es podran veure des d’obres de titelles, amb L’aventura d’avorrir-se, el 18 d’octubre, i Adéu, Peter Pan, el 15 de febrer; fins a l’exitosa La petita Capmany, el 30 de novembre o la màgia de The Postman, el 18 de gener. La temporada clourà el 14 de març amb l’exitosa Baobab, de La pera llimonera i que ha rebut molt bones crítiques. Totes les obres tindran lloc a l’Auditori de la Lira Ampostina i les entrades es poden adquirir en línia o a la taquilla el mateix dia de l’espectacle.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs s’ha felicitat pel vintè aniversari de la Xarxa de teatre a Amposta: “Fomentar la cultura des de la infància és un dels pilars bàsics per a formar una societat crítica; i el teatre és una experiència des de la qual els xiquets i xiquetes reben coneixements d’una forma divertida i sense gairebé adonar-se’n. I és per això que hem treballat en la recuperació de La Xarxa”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies