HomeSense categoriaRoquetes inicia la segona fase de les obres de millora de la...

Roquetes inicia la segona fase de les obres de millora de la zona esportiva

L’Ajuntament de Roquetes està duent a terme la segona fase de les obres de millora la zona esportiva municipal. Les obres consistixen en la remodelació dels vestidors i accessos del camp de futbol de gespa natural, amb un pressupost de 63.295,41 euros, i en el tancament perimetral de tota la zona esportiva, amb la construcció d’una tanca perimetral i amb un cost de 58.227,74 euros, amb l’objectiu d’evitar possibles actuacions vandàliques.

El regidor d’Esports i Obres Públiques, Ivan Garcia, ha explicat que estes actuacions formen part del conjunt d’obres econòmicament sostenibles que es porten a terme amb el superàvit obtingut l’any 2017. Estos treballs corresponen a la segona fase de les obres de millora de la zona esportiva municipal, després que l’any passat es construís, en la primera fase, el camp de gespa artificial, amb una inversió de 34.206,43 euros.

L’any vinent està previst acabar la reforma integral de tota la zona esportiva amb la construcció d’un camp de vòlei platja i la remodelació de l’edifici de les piscines, entre altres actuacions que s’estan acabant de gestionar

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 57

Últimes notícies